معرفی موسسه فرهنگی سپهر معرفت|مشاوره تحصیلی شهداد

 

موسسه فرهنگی سپهر معرفت در اولین سال های قانون مند شدن مدارس غیر انتفاعی توسط برخی از فرهیختگان و دلسوزان عرصه ی تعلیم و تربیت و خصوصاً مدیریت عامل بانک صادرات ایران، جناب آقای سیف تأسیس گردید. اولین واحد آموزشی این مجموعه ی فرهنگی، مدارس راهنمایی و دبستان پسرانه بود که در سال ۱۳۷۲ با حضور جناب آقای دکتر نجفی ، وزیر وقت آموزش و پرورش افتتاح گردید .

این مجموعه در طی بیش از یک دهه به واسطه ی حضور کارشناسان مجرب امر تعلیم و تربیت توانست تعداد واحدهای خود را در تهران به ۷ رسانده و همچنان به امر توسعه ی واحد ها ادامه دهد. همینطور دبیرستان پسرانه سپهر در منطقه یک تهران در سال ۱۳۸۴ با مدیریت جناب آقای آثاری فعالیت خود را آغاز نمود.

در حال حاضر موسسه ی فرهنگی سپهر معرفت با ۱۰ واحد آموزشی در تهران و شهرستان ها به فعالیت پرثمر خود ادامه می دهد.در سال تحصیلی ۹۱ و با اهداف عالیه و افق های بلند برنامه ریزی شده توسط موسسه فرهنگی سپهر معرفت، واحد های پسرانه در منطقه یک تهران به یکدیگر پیوستند و تحت قالب مجتمع پسرانه سپهر فعالیت خود را ادامه دادند. برنامه ریزان و متولیان امر تعلیم و تربیت گرد هم آمدند و با برنامه ریزی های دقیق و مدون، یکپارچه سازی این مجموعه مدارس را انجام دادند. با این هدف و امید که این مجموعه بتواند رسالت خود را در ارائه ی خدمات مطلوب و برجسته ی تعلیم و تربیت انجام دهد.

مجتمع پسرانه سپهر هم اکنون تحت مدیریت جناب آقای محسن باقری، فعالیت ها و اهداف خود را برنامه ریزی نموده و افق روشنی در پیش روی دارد.

مجتمع پسرانه سپهر شامل دو ساختمان مجزا یکی مخصوص مقطع دبستان و دیگری مخصوص مقاطع متوسطه می باشد که در زیربنایی حدوداً ۳۰۰۰ متر مربعی واقع شده اند.دو حیاط مجزا، ۱۶ کلاس آموزشی، دو کتابخانه، لابراتوار رایانه و زبان انگلیسی، دو نمازخانه، کارگاه، آزمایشگاه، سالن ناهارخوری و اجتماعات، اتاق بهداشت، سالن ملاقات، ۸ دفتر اداری و دو سرویس بهداشتی و آبخوری مجزا، از فضاهای قابل ذکر مجتمع آموزشی سپهر است.

حیاط های مجتمع پسرانه

فضای حیاط مختص مقاطع متوسطه مساحتی بالغ بر ۸۰۰ متر مربع و فضای حیاط دبستان مساحتی بالغ ۷۰۰ متر مربع را به خود اختصاص داده اند.

کلاس های آموزشی موسسه فرهنگی سپهر معرفت

کلاس های آموزشی مجتمع پسرانه سپهر با شرایط نوری استاندارد و دارای امکانات آموزشی سمعی و بصری می باشد که بسته به مساحت کلاس از ۱۶ تا ۲۵ دانش آموز را در خود جای داده اند.

کتابخانه های موسسه فرهنگی سپهر معرفت

کتابخانه های این واحد آموزشی طبق استانداردهای هر گروه سنی طراحی شده و سعی شده است تا بهترین فضا برای ترغیب دانش آموزان به کتاب و کتابخوانی طراحی و استفاده گردد.

در مقطع دبستان ۱۵۰۰ کتاب در موضوعات مختلف این گروه سنی و در مقاطع متوسطه ۲۲۰۰ کتاب ویژه ی این دانش آموزان تهیه شده و در دست استفاده است.

لابراتوار رایانه و زبان انگلیسی

نظر به جایگاه پر اهمیتی که وسایل الکترونیکی در آموزش های امروز دارد و پیشرفت علم رایانه و فناوری اطلاعات، سعی شده است تا فضایی مطابق با استانداردهای آموزش الکترونیک ایجاد گردد تا دانش آموزان بتوانند همگام با رشد فضای الکترونیک، از آموزش های لازم برخوردار شوند.

لابراتوار رایانه و زبان انگلیسی با ۲۰ سیستم رایانه طراحی شده است تا هر دانش آموز بتواند به صورت کلاینت مجزا تعریف شده و یک کلاس الکترونیک را تجربه کند.

نمازخانه ها

نماز به عنوان اصلی ترین رکن ایمان، جایگاهی رفیع در آموزش های پرورشی و دینی مجتمع پسرانه سپهر دارد و در همین راستا سعی شده است تا فضایی معنوی و درخور برای این امر مهیا شد تا دانش آموزان با امنیت روانی و روحی کامل، این فریضه ی الهی را برپا دارند.

کارگاه حرفه و فن

کارگاه حرفه و فن در بخش متوسطه به منظور آشنایی دانش آموزان با حرف مختلف و تجربه ی کار با ابزارآلات گوناگون تجهیز شده است و همه ساله فعالیت های آموزشی و علمی ارزشمندی در این فضا رخ می دهد.

آزمایشگاه

آزمایشگاه مجتمع پسرانه سپهر در فضایی بالغ بر ۹۰ متر مربع با انواع تجهیزات و موادهای مختلف آماده ی استفاده ی دانش آموزان است تا ایشان بتوانند انواع آزمایش ها و فعالیت های علمی را تجربه کرده و به کمک مشاهده و آزمایش، یادگیری خود را تثبیت کنند.

سالن چند منظوره

سالن چند منظوره مجتمع پسرانه سپهر با فضایی بالغ بر ۱۲۰ متر مربع، علاوه بر استفاده به عنوان فضای ناهارخوری روزانه ی دانش آموزان، به جهت اجتماعات و امتحانات نیز استفاده می شود .

اتاق بهداشت

مجتمع پسرانه سپهر با رویکردی هدفمند، سلامت کلی دانش آموزان را رصد کرده و در زمان بندی های متناوب، در طول سال دانش آموزان را از هر لحاظ معاینه کرده و پرونده ی آنان را از لحاظ پزشکی تکمیل می کند تا روند رشد دانش آموزان به بهترین نحو ممکن صورت پذیرد.

سالن ملاقات

سالن ملاقات که از فضاهای جدید التاسیس مجتمع پسرانه سپهر می باشد، فضایی زیبا و آرام را به دور از هیاهوی کلاس و دانش آموز ایجاد کرده است تا مراجعین و اولیای گرامی با طیب خاطر با مسئولین مدرسه ملاقات داشته و نتیجه ی رضایت بخشی را در هر ملاقات کسب کنند.

به طور کلی در نظام ساختمانی مجتمع پسرانه سپهر سعی شده است تا همه چیز مطابق با استانداردهای آموزش و حتی فراتر از آن باشد تا دانش آموز در فضایی آرام به دور از هرگونه تنش و اضطراب بتواند فعالیت های آموزشی و پرورشی خود را به سرانجام برساند.

مجتمع پسرانه سپهر با الهام و استناد به “سرلوحه ی فعالیت های مدارس سپهر” که توسط جمعی از کارشناسان امر تعلیم و تربیت تدوین و به تایید ریاست محترم موسسه فرهنگی سپهر معرفت رسید، اهداف آموزشی، پرورشی و پژوهشی خود را تنظیم کرده و بر این اساس برنامه ریزی در ابعاد مختلف تعلیم و تربیت برای مقاطع مختلف دانش آموزی را در دستور کار خود قرار داد.

مسئولین این مجموعه ی فرهنگی همواره می کوشند تا با بهره مندی از نیروهای متخصص و مجرب، تدقیق در برنامه ریزی، مدیریت زمان و امکانات و فعال نمودن انجمن های مختلف علمی و شوراها و نیز استفاده از پتانسیل و استعدادهای ارزشمند والدین ارجمند، بهترین شرایط پرورش و رشد و ساعات شاد علمی و تربیتی را برای فرزندان عزیز خود رقم بزنند.

مجتمع پسرانه سپهر همه ساله دستاوردهای قابل توجهی در مسابقات و فعالیت های علمی و فرهنگی و ورزشی در سطوح منطقه، استان و کشور دارد.این مجموعه با به کارگیری نیروهای مجرب و توانمند، بخشی از برنامه ریزی های خود را در جهت مقام آوری و کسب جایگاه ها و مراتب علمی و فرهنگی صرف نموده است و تمام تلاش خود را به کار بسته است تا دانش آموزان گذشته از کسب مقام و مدال، از لحاظ اخلاقی و شخصیتی در بهترین مراتب و سطوح قرار گیرند و فرزندان خود را خوب می آموزد که پهلوانی جایگاهی بسیار والاتر از قهرمانی دارد.

دستاوردهای مجتمع پسرانه سپهر در سال های گذشته بسیار بیشتر از آن بوده است که به صورت تام و تمام قابل ذکر باشد، از این روی تنها بخشی از این دستاوردها در زمینه های مختلف در ذیل بیان می شود. دستاوردهای این مجموعه تا کنون موضوعاتی از قبیل جشنواره ی جابر بن حیان، جشنواره ی داستان نویسی (اندیشمند کوچک)، مسابقات علمی در سطوح منطقه و استان، آزمون های YLE و Flyers، مسابقات فرهنگی قرآنی اداره ی آموزش و پرورش (مفاهیم قرآن، نهج البلاغه، حفظ و قرائت قرآن، احکام، انشا نویسی، سرود و …)، مسابقات ورزشی (شنا، بسکتبال، شطرنج، فوتبال)، آزمون های مبتکران و مرآت و … را در بر گرفته است.

۵/۵ - (۴ امتیاز)

معرفی دبیرستان ها

اشتراک
اطلاع رسانی به
guest
0 Comments
بازخورد داخلی
مشاهده تمام نظرات