معرفی دبیرستان پسرانه هوشمند شریف|مشاوره تحصیلی شهداد

“دبیرستان پسرانه هوشمند شریف“، وابسته به موسسه توسعه فناوری آموزشی مدارس هوشمند با هدف ایجاد محیط های فراگیری نوآورانه مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات در دوره دوم متوسطه از اردیبهشت ماه ۱۳۹۷ فعالیت خود را تحت نظارت پردیس بین الملل دانشگاه صنعتی شریف در جزیره زیبای کیش آغاز نموده است.

این دبیرستان در راستای ارتقاء سطح تحصیلی کلاس های درس دوره دوم متوسطه و همچنین کاربرد متفکرانه ابزار و تکنیک های نوین در موقعیت های آموزشی واقعی و با محوریت تفکر و یادگیری از طریق بکارگیری فناوری اطلاعات و ارتباطات در نظام آموزشی K-12 فعالیت دارد.

“دبیرستان هوشمند شریف” که تحت نظارت پردیس بین الملل دانشگاه صنعتی شریف فعالیت می نماید، با در اختیار داشتن نیروهای اجرایی مجرب و متخصص این دانشگاه، خدمات آموزشی خود را به دانش آموزان متقاضی تحصیل در دبیرستان هوشمند شریف ارائه خواهد نمود.

“موسسه توسعه فناوری آموزشی مدارس هوشمند” به عنوان موسس دبیرستان پسرانه هوشمند شریف همکاری های آموزشی مستمر با دانشگاه مالتی مدیای مالزی (MMU) و استفاده از اساتید و برنامه ریزان مجرب این دانشگاه را به منظور:

طراحی درگاه آموزشی (محیط نوآورانه) هوشمند (Smart Learning Portal Design)

طراحی و استقرار سامانه مدیریت آموزشی هوشمند (Smart Learning management system)

طراحی ساختار دوره های آموزشی هوشمند ((Smart Learning Course Structure Design

طراحی محتوای آموزشی چندرسانه ای هوشمند (Smart Learning Content Design)

و همچنین آماده سازی دانش آموزان برای تفکر و یادگیری از طریق فناوری اطلاعات و ارتباطات و افزایش پیشرفت تحصیلی کلاس های درس دوره متوسطه را با این دانشگاه تجربه نموده است.

همچنین شایان ذکر است، موسسه مدارس هوشمند به عنوان موسسه آموزشی همکار با APIID Smart School همکاری های مشترک آموزشی را با حفظ استانداردهای کیفی آموزش در بستر فناوری اطلاعات و ارتباطات با این مدرسه مالزیایی داشته است.

دبیرستان پسرانه هوشمند شریف به منظور اعتبار بخشی بین المللی به برنامه های آموزشی خود، تلاش دارد بر اساس ضوابط مرکز امور بین الملل وزارت آموزش و پرورش و با اخذ مجوز از این دفتر با رویکرد بین المللی برنامه های آموزشی دبیرستان را توسعه دهد.

در حال حاضر این دبیرستان از طریق بررسی سوابق تحصیلی دانش آموزان، صرفا در پایه دهم رشته های تحصیلی ریاضی و فیزیک، علوم تجربی و علوم انسانی دانش‌آموزان مستعد پسر را برای ادامه تحصیل در سال تحصیلی ۹۷-۹۸  پذیرش می نماید.

آزمایشگاه های علمی – آموزشی

آزمایشگاه فیزیک

در این آزمایشگاه آموزشی برای دانش آموزان فرصت یادگیری اصول پایه درس فیزیک فراهم می شود. همچنین در این درس سعی شده است آزمایش های مربوطه منطبق بر مفاهیم تئوری درس طراحی گردد تا دانش آموزان مفاهیمی مانند تعادل استاتیکی، قانون دوم نیوتن، کار، قانون بقای انرژی مکانیکی، اندازه حرکت، شناوری مغناطیسی را بصورت تجربی دریابند. علاوه بر این دانش آموزان روشهای بدست آوردن داده های آزمایشگاهی، تحلیل داده ها، و نمایش آن را بر اساس موضوعات مورد بحث فراگرفته و بر اساس نتایج بدست آمده امکان تحلیل نتایج و انطباق آن با اصول تئوری را مورد مطالعه قرار می دهند.

آزمایشگاه مدار الکتریکی

این آزمایشگاه امکان آشنایی دانش آموزان با تجهیزات الکتریکی را فراهم نموده و فرصت مناسبی برای انجام کارهای عملی و تجربی با استفاده از تجهیزات و مدارهای الکتریکی را در اختیار آنها قرار میدهد. همچنین تجربه کارکردن با تجهیزات مدرن موجود در این آزمایشگاه میتواند زمینه ساز بسیار مناسبی برای کار در یک محیط صنعتی باشد. دانش آموزان در این آزمایشگاه با مفاهیمی نظیر آشنایی با تجهیزات آزمایشگاهی، قانون اهم، تئوری مدار، منبع ولتاژ، مشخصات و ویژگیهای مدارهای جریان متناوب، خازن و سلف، مدارهای مقاومتی، خازنی و سلفی سری و موازی و نیز پدیده تشدید در مدارهای الکتریکی آشنا می شوند.

آزمایشگاه الکترونیک

در این آزمایشگاه دانش آموزان امکان طراحی، تحلیل و ساخت مدارهای الکترونیکی آنالوگ را خواهند داشت. هدف اصلی این آزمایشگاه فراهم سازی مقدمات مورد نیاز برای طراحی مدارهای پیچیده شامل قطعاتی نظیر مقاومت، خازن، سلف، دیود، تقویت کننده ها، و انواع ترانزیستورها در مدارهای مورد استفاده برای تقویت یا پردازش سیگنال است. انتظار میرود دانش آموزان پس از حضور در این آزمایشگاه تجربه و توانایی بسیار خوبی در طراحی، ساخت و عیب یابی مدارهای الکتریکی مختلفی که در صنعت مورد استفاده واقع می شوند را بدست آورند.

کارگاه های علمی – عملی

کارگاه مکانیک

کارگاه مکانیک با دارا بودن تجهیزات متنوعی از ماشین های ابزار نظیر ابزارهای دستی , مته زنی , فرز کاری , سنگ زنی , جوشکاری قوس الکترونیک , و تجهیزات ورق کاری امکانات زیربنایی مورد نیاز برای توسعه , ساخت و مونتاژ قطعات مکانیکی را در اختیار دانش آموزان قرار می دهد . این کارگاه با تیم متخصص خود یکی از مراکزی است که امکان ارائه سرویس های مشابه یا واحدهای صنعتی را دارا است.

کارگاه برق

هدف از حضور در این کارگاه آشنایی کلی دانش آموزان با واحدهای مختلفی نظیر ماشین کاری، سیم کشی الکتریکی و طراحی تابلوهای هوشمند بوده و تقویت حس زیبا شناختی در طراحی سیستم های مختلف را بدنبال خواهد داشت. علاوه بر این با مروری بر رباتیک مقدماتی دانش آموزان با مونتاژ قطعات مکانیکی و الکتریکی رباتها آشنا خواهند شد.

کاوشکده های فناوری – نوآوری دبیرستان

کاوشکده رباتیک

این کاوشکده با ادغام علوم کامپیوتر، مهندسی برق و مکانیک در یک محیط مشارکتی منجر به افزایش تعامل بین دانش آموزان و اساتید رشته های مختلف می گردد. توجه ویژه این کاوشکده بر طراحی، درک و بهره برداری دینامیک رباتهای ثابت و متحرک در محیطی چالش برانگیز بنا شده است. تجهیزات موجود در کاوشکده شامل دو ربات شش درجه آزادی ثابت، یک ربات متحرک، کامپیوتر و نرم افزارهای مورد نیاز برای مدلسازی، شبیه سازی، و تحلیل می باشند که در برنامه نویسی و کنترل رباتها برای انجام کارهای مختلف کاربرد دارند.

کاوشکده مکاترونیک

کاوشکده مکاترونیک با تمرکز بر ارائه یک راه حل عملی برگرفته از دانش مهندسی و استفاده مناسب از سنسورهای مختلف و کنترلرهای منطقی قابل برنامه ریزی در کاربردهای متنوع ایجاد شده است. سنسورهای موجود در این کاوشکده شامل سنسورهای مافوق صوت، حرارتی، مجاورتی، مغناطیسی، مادون قرمز، رنگی و تماسی است که امکان انجام کاوش های متنوعی را در فرایندهایی که با کنترلرهای منطقی قابل برنامه ریزی کنترل می شوند را فراهم می سازد. کنترلرهای منطقی قابل برنامه ریزی موجود در کاوشکده از نوع آلن- بردلی مجهز به کلید توقف اظطراری، تایمر، رله و تابلوی کنترلی است. هر واحد کاری موجود در این کاوشکده مجهز به یک کامپیوتر و نرم افزار مربوطه می باشد که امکان آموزش برنامه نویسی و شبیه سازی فرایندهای واقعی قابل کنترل توسط کنترلرهای منطقی را میسر می سازد.

۵/۵ - (۲ امتیاز)

معرفی دبیرستان ها

اشتراک
اطلاع رسانی به
guest
0 Comments
بازخورد داخلی
مشاهده تمام نظرات