همایش انتخاب رشته کنکور۹۹

آیا انتخاب رشته تضمینی در کنکور سراسری وجود دارد؟
آیا می توانیم در رشته دانشگاهی قبول شویم که بقیه داوطلبان با رتبه ای بهتر از ما قبول نشده اند؟
آیا باید بر اساس علاقمندی انتخاب رشته انجام دهیم ؟
آیا باید بر اساس گزینه هایی که مطمعن هستیم قبول می شویم انتخاب رشته انجام دهیم؟
آیا برای انتخاب رشته از نرم افزارهای انتخاب رشته میتوانیم استفاده کنیم؟
انتخاب رشته با خطای صفر هم امکان پذیر است؟
بهترین روش انتخاب رشته چیست؟
امکان قبولی تضمینی در رشته های پزشکی و دندانپزشکی وجود دارد؟

انتخاب رشته دانشگاهی همیشه یکی از بزرگترین دغدغه های داوطلبان کنکور بوده است . هر سال بسیاری از داوطلبان کنکور علی رغم رتبه خوبی که کسب کرده اند با یک انتخاب رشته اشتباه تمام زحمات خود را بر باد میدهند این انتخاب رشته اشتباه می تواند بخاطر این باشد که داوطلب تصور میکند مشاوره انتخاب رشته برای کسی است که رتبه خوبی کسب نکرده و یک رتبه خوب نیاز به انتخاب رشته اصولی و علمی ندارد و یا با سپردن انتخاب رشته به شخص غیر متخصص این اشتباه رخ می دهد.
چیزی که محرز است این است که بسیاری از داوطلبان کنکور توسط مشاوره و راهنمایی اشتباه ، روش های غلط انتخاب رشته ، عدم دانش نسبت به قوانین انتخاب رشته ،اعتماد به نفس کاذب در فرایند انتخاب رشته،اتکا به نرم افزارهای تخمین قبولی و بسیاری موارد دیگر هر ساله دچار اشتباهات جبران ناپذیر می شوند واین انتخاب رشته اشتباه، به نفع داوطبانی است که رتبه بدتری کسب کرده اند اما انتخاب رشته بهتری انجام می دهند.لذا داوطلب با رتبه بد تر از شما میتواند با یک انتخاب رشته حرفه ای در انتخابی بهتر از شما پذیرفته شود.
قبل از فرایند انتخاب رشته نیاز به اطلاع از قوانین انتخاب رشته است که با مطالعه دقیق دفترچه و اطلاعیه های سازمان سنجش و پیک سنجش میتواند حاصل شود
ضمنا قبل از ورود به انتخاب رشته نیاز به معرفی رشته ها و دانشگاه ها و مقایسه آن ها و همچنین اطلاع از امکان ادامه تحصیل رشته های مختلف در داخل و خارج کشور و همچنین موقعیت شغلی رشته ها در داخل و خارج کشور است، تا بتوانند با شناخت و اطلاعات صحیح واذد فرایند انتخاب رشته شوند که این مورد در دفترچه انتخاب رشته کنکور وجود ندارد و میبایست از یک مشاور متخصص و با تجربه و بروز کمک گرفت.
یکی از اشتباهات متداول داوطلبان در انتخاب رشته ،انتخاب رشته بر اساس نتایج سال گذشته داوطلبان است. امار و اطلاعات و قوانین و ظرفیت های سال گذشته (انتخاب رشته با نرم افزار) هیچ ارتباطی با انتخاب رشته کنکور ۹۹ ندارد .
علاقمندی میتواند در فرایند انتخاب رشته تاثیر داشته باشد اما انتخاب رشته تحصیلی صرفا بر اساس علاقمندی نتیجه مناسبی نخواهد داشت.
با توجه به تعدد انتخاب رشته ها ، انتخاب رشته کنکور سراسری، انتخاب رشته دانشگاه آزاد، انتخاب رشته بر اساس سوابق تحصیلی و انتخاب رشته بدون آزمون دانشگاه آزاد ، یکی دیگر از اشتباهات متداول داوطلبان ثاثیرگذاشتن انتخاب رشته ها بر یکدیگر است . به عنوان مثال داوطلب تصور میکند در یک کد رشته ای حتما پذیرفته میشود لذا در سایر انتخاب رشته هایش نیز این موضوع را لحاظ میکند و با فرض این که یک قبولی دارد سایر انتخاب رشته ها را انجام می دهد .
درصورتی که هر چند تا انتخاب رشته که داریم باید بدون در نظر گرفتن یکدیگر انتخاب رشته ها را انجام دهیم و فرض کنیم انتخاب رشته دیگری وجود ندارد که در هر کدام بهترین انتخاب انجام شود و بعد از اعلام نتایج در صورت قبولی های متعدد، خودمان تصمیم گیری کنیم که کدام قبولی را ثبت نام کنیم.

برخی از داوطلبان انتخاب رشته هایشان را بر اساس نوع دانشگاه انجام می دهند یعنی اول همه روزانه ها و بعد سراغ نوبت دوم (شبانه) و سپس بقیه انتخاب ها می روند .
برخی داوطلب ها بر اساس رشته انتخاب هایشان را انجام میدهن و برخی دیگر اولویت بندی را بر اساس شهر انجام می دهند .
برخی داوطلبان فقط رشته شهر هایی را انتخاب می کنند که اطمینان دارند قبول می شوند.
اما بهترین انتخاب رشته کدام است؟
ایا داوطلب می تواند خودش فرایند انتخاب رشته را به درستی انجام دهد؟
بسیاری از داوطلبان با اعلام نتایج اولیه کنکور به دنبال این هستند که تخمین بزنند با این رتبه به دست آمده چه رشته شهری را میتوانند قبول شوند. ضمن تاکید بر این موضوع که تخمین ها معتبر نیستند ، باید بدانیم تخمین رشته های قبولی نمیتواند تاثیری در فرایند انتخاب رشته داشته باشد و فارغ از هر رتبه ای که به دست آمده است،باید بهترین انتخاب رشته ممکن برای آن رتبه انجام شود که تمام فرصت ها و شانس های داوطلب محفوظ باشد. پس هیچ دلیلی برای انجام تخمین و پیشگویی وجود ندارد و بهتر است به جای درگیر کردن ذهن و از دست دادن زمان به این موضوع توجه کنیم که چطور می توانیم با این رتبه بهترین انتخاب رشته را انجام دهیم و خطای انتخاب رشته صفر باشد.
در انتخاب رشته پرداختن به تخمین یا پیشگویی هیچ کمکی به داوطلب نمیکند و حتی نمیتواند به واقعیت نزدیک باشد چون ، انتخاب رشته همه آنهایی که رتبه بهتری نسبت به شما کسب کرده اند نیز در قبولی شما تاثیر گذار خواهد بود. در حالی که شما هیچ اطلاعی از آن انتخاب رشته های همزمان ندارید.
انتخاب رشته تضمینی به معنای تضمین قبولی در هر رشته ای با هر رتبه ای نیست بلکه تضمین علمی ترین و بهترین انتخاب رشته ممکن بر اساس ارجحیت داوطلب است که خطای انتخاب رشته را به صفر می رساند.انتخاب رشته تضمینی میتواند تضمین کند که داوطلب در هر انتخابی پذیرفته شده آن انتخاب اولین و بهترین انتخاب از نظر داوطلب خواهد بود. و داوطلب چیزی جز این نمیخواهد که بر اساس رتبه خودش بهترین انتخاب ممکن را انجام دهد.
مرکز مشاوره شهداد به عنوان تخصصی ترین و علمی ترین موسسه در همایش انتخاب رشته کنکور ، قوی ترین و علمی ترین همایش انتخاب رشته را برگزار خواهد کرد چنانچه بزرگترین همایش تاریخ انتخاب رشته کنکور در سال ۹۶ توسط دکتر شهداد با حضور ۱۲۰۰ داوطلب کنکور برگزار شده است.
شرکت در این همایش انتخاب رشته بی نظیر در هر گروه آزمایشی که باشید اطلاعات و نکات بسیار طلایی به شما خواهد داد که بعد از حضور در همایش فقط با رعایت کردن مراحلی که توسط دکتر شهداد، برترین مشاور انتخاب رشته کشور آموزش می دهد میتوانید مطمعن باشید که بهترین انتخاب رشته ممکن را انجام داده اید و از تمام شانس ها و احتمالات خود برای قبولی در بهترین رشته ممکن استفاده کرده اید و ما این را تضمین میکنیم که در صورت رعایت نکات بهترین انتخاب رشته را بر اساس رتبه خود انجام دهید و خطای انتخاب رشته شما صفر باشد.
جهت رزرو همایش انتخاب رشته کنکور سراسری و آزاد با سخنرانی و آموزش گام به گام دکتر شهداد و انجام فرایند انتخاب رشته کنکور۹۹ به منو رزرو مراجعه کنید.